Presentkort för fotokurs eller fotografering

Så här gör du…

* Bestäm dig för vad du vill ge bort och ange om det är en kurs, fotografering eller bara en summa som kan användas fritt.

* Maila din beställning till marcus@icepic.se

* Presentkortet returneras till dig per mail för utskrift tillsammans med kontonummer för betalning (använd med fördel lite tjockare papper så blir det roligare)

Giltighetstid 12 månader från inköpsdatum.
På presentkortet står adress till hemsida där mottagaren enkelt kan gå in och finna kursdatum som passar eller kontakta mig för att boka tid för fotografering.
Presentkortet kan ej återlösas. Det går bra att ändra/uppdatera till annan kurs och köpa tillägg. (gäller ej utlandskurser) eventuell mellanskillnad betalas ej tillbaka.

Här är några förslag på gåvor presenterade med rubriker under respektive bild som framgår när du klickar upp dem i storlek!
För företag och grupper kan samtliga kurser hållas på önskad plats

 

4 Responses to “Presentkort för fotokurs eller fotografering”

  1. [...] Sann fotoglädje har du när du vill skapa bilder ur alla möjliga situationer oavsett ljus eller särskilda tillfällen. Mina endagskurser gör det möjligt att delta i en fulladdad dag med inspiration och kunskap som nybörjare eller proffs bara att välja nivå och inriktning här hemma i Stockholm eller kanske på en plats som du föreslår alternativt en dag i Paris eller kanske Barcelona eller New York som redan är startklara! Spana in det fasta kursutbudet under fotokurser längst upp och läs sedan mer om hur du köper ett presentkort här… [...]