Föreläsning Fotokurser Kickoff m.m.

Låt mig introducera, utveckla, berätta och inspirera.

Föreläsning skräddarsys efter era önskemål om inriktning.
Ämnena är som mina kurser allt i från grunder i foto till mer avancerad bildkomposition eller bildbehandling i Photoshop.

Starta upp säsongen med nya kunskaper och insikter som ger nytändning för gruppen/företagets fotografer eller fotoklubbens medlemmar.

Det går alldelses utmärkt att boka upp mig för några timmar en kväll, heldag alternativt några timmar vid olika tillfällen.

Kontakta mig på telefon 0708 777895 eller till marcus@icepic.se så kommer jag gärna med skriftliga förslag utifrån era önskemål.
Här är några teman som ni kan få utförd i nivåer från Nybörjare till Proffs.

Lär dig kameran och grunderna – Action/Sport – Porträtt
Bildkomposition – Arkitektur/Interiörer – Streetphotography
Vyer/Landskap/Cityscapes – Studiofotografering – Modellfoto
Aktivitet/Fritid – Produkter – Kommersiellt – Redaktionellt
Bildberättelser – Natur – Djur – Semesterbilder – Reseskildring
Dokumentärt – Mat – Reportage – Fotobok – Utställningsbilder
Bildbehandling – Bröllop/Dop/Fest/event och vad helst ni kan komma på…

Klicka upp referensbilderna nedan och läs informationen

Kickoff foto, Aktivitet med personal

Säg att ni skall ut och resa med personalen till någon exotiskt plats.
Låt mig komma och inspirera med ett föredrag om hur man gör bättre och roligare bilder på resan. Kanske tom göra en uppföljning med fototävling där det bästa bilderna blir upphängda under en tid på företaget.

Fotoaktivitet på konferansen
Nästan alla tycker om att fotografera eller skulle inte ha något emot att få lära sig mer eller pröva på. Låt mig sätt ihop en fotoaktivitet med inriktnig baserad på era önskemål eller omgivning.

Utomlands eller resmål

En halv eller heldag med fotografen på plats där ni befinner er som fotokurs eller aktivitet eller varför inte ett weekend äventyr ute i skärgården, naturen eller någon spännande stad.

Här nedan följer några exempel på genomförda föreläsningar

Sweco till Kina

Berlin-weekend i Februari, Fotoföreläsning som inspirerar!

10 Responses to “Föreläsning Fotokurser Kickoff m.m.”

 1. Thomas says:

  Hej Marcus!
  Hoppas att allt är bra och att du har fått betalt för seminariet. Det var otroligt uppskattat och folk pratar om dig fortfarande. Han var så inspirerande – inget översitteri och på helt rätt nivå!
  Vi ses!

  Tohmas V
  Ordf. LM-Ericsson fotoklubb

 2. Anette Bähren says:

  Hej Marcus!

  Tack för den givande fotovisning idag! Jag har nu kontaktat bokförläggaren Jörn Lindskog på Thorén & Lindskog i Berlin. Vi får hoppas att han hör av sig snart!

  Hälsningar
  Anette

 3. Åke Tegbäck says:

  Hej!

  Tackar för en fin och trevlig visning i går kväll av dina bilder från New York!

  Mvh

  Åke

  Sundbygergs fotoklubb

 4. Kersti says:

  Härligt att ni verkligen tog er tid att motivera era val, det gjorde hela dagen. Fick en och annan aha upplevelse. Många fina bilder var det. Blev glatt förvånad över min 3 plats i temagruppen rofyllt. Tack för en givande dag.

 5. Ann says:

  Hej Marcus!

  Hade nöjet att vara med i Hallonbergen idag när du och Lars gav era tankar och kommentarer på de vinnande bidragen i Svefos Bild-11. Trots att jag inte var med i de lyckligas skara njöt jag i fulla dag av er välformulerade respons.

  Vänliga hälsningar,
  Anna Forsman

 6. Karl-Erik says:

  Hej Marcus,

  Ditt fina föredrag blev mycket uppskattat bland våra medlemmar på Lidingö Fotoklubb. Som jag lovade så kommer här de bilder som jag levererat för publicering på LFKs webbsida (http://www.lidingofotoklubb.se). Porträttbilden, som du regisserade, blev ju jättekul. Den var tagen utan blixt (ISO 3200) för att få med skuggorna på duken. Fick också vitbalansera till 50.000 grader K för att få bukt med det blå ljuset från projektorn.

  Ha det gott!

  Hälsningar,

  Karl-Erik Brunstedt

 7. Maria says:

  Hej Marcus,
  Tack för ett kanonföredrag i tisdags. Jag har fått mycket feedback från folk och dom är jättenöjda och laddar nu för Kina 
  Jag har inte hunnit maila ut fototipsen än men det står på att göra listan för morgondagen så blir det säkert några reaktioner till.

  Hälsningar Maria
  Maria Månsson
  Sweco Structures AB

 8. [...] Skall ni också ut och resa med företaget? låt mig komma och berätta om mina erfarenheter med ett inspirerande bildspel enligt detta färdiga koncept eller efter egna önskemål! Läs mer här… [...]

 9. [...] Fotoaktivitet på konferansen Nästan alla tycker om att fotografera eller skulle inte ha något emot att få lära sig mer eller pröva på. Låt mig sätt ihop en fotoaktivitet med inriktnig baserad på era önskemål eller omgivning. Läs om fler idéer här och kontakta mig för ett skriftligt förslag… [...]

 10. [...] Kontakta mig så sätter jag ihop ett skriftligt förslag  till  marcus@icepic.se Läs mer här… [...]

Leave a Reply